29 Ocak 2014 Çarşamba

Edius Pro

Edius Canopus firmasının geliştirdiği video düzenleme yazılım ve donanımlarının genel adıdır. Halen Grass Valley firması tarafından üretilmekte ve geliştirilmektedir. Edius video düzenleme yazılımları ve donanımları serisi çeşitli amaca hizmet eden birçok farklı donanıma sahip olmakla beraber, bu farklı donanımlar için genelde yine Edius ismiyle bilinen bir yazılım kullanır.
Edius serisi video donanımları ve yazılımları yardımıyla, ürünün türüne göre, HD, HDV, SD video düzenlemeleri yapabilir. Yine türüne göre birçok gerçek zamanlı efekti kullanabilirsiniz.
Grass Valley en son sürüm olarak Edius Pro 6.5 ı 2012 Haziran ayında satışa sunmuştur.
·         Edius Canopus firmasının geliştirdiği video düzenleme yazılım ve donanımlarının genel adıdır. Halen Grass Valley firması tarafından üretilmekte ve geliştirilmektedir. Edius video düzenleme yazılımları ve donanımları serisi çeşitli amaca hizmet eden birçok farklı donanıma sahip olmakla beraber, bu farklı donanımlar için genelde yine Edius ismiyle bilinen bir yazılım kullanır.
·         Edius serisi video donanımları ve yazılımları yardımıyla, ürünün türüne göre, HD, HDV, SD video düzenlemeleri yapabilir. Yine türüne göre birçok gerçek zamanlı efekti kullanabilirsiniz.
Edius 6,5 Red Raw desteği. 3D desteği.
·         Edius'un yeni 6.5 versiyonu GrassValley'in "herşeyi kurgula" sloganını pekiştirdi
Eskiden beri var olan hızı, multiformat dosya desteği, gelişmiş codec'lerinden ötürü Grass Valley™ EDIUS® high-definition (HD) kurgu yazılımı, dijital haber ve profesyonel video prodüksiyon sektöründe kurgu editörleri arasında hızla ön plana çıkan çözümlerden biri olmaktadır. Amerika'da düzenlenecek olan NAB 2012'de Edius'un en son versiyonu olan Edius 6.5 kapsamlı 3D iş akışıyla ve dijital sinema kamerası olan Red'in Raw dosyalarını native ( doğrudan/convert etmeden ) desteği ile birlikte Grass Valley tarafından tanıtılacaktır.
Edius programı indirmek için tıklayınız..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder